Referenser

”Jag gick kursen ”Personligt Ledarskap” hösten 2007 för Lotta. Innehållet i kursen talade till mig precis där jag befann mig för stunden och gav mig precis de insikter som jag behövde där och då. Lotta guidar med värme, närvaro, andlighet och träffsäkerhet genom resan. Dessutom fick jag chansen att lära känna nya vänner och dela med andra. Jag längtade till onsdagarna och gemenskapen varje vecka! Jag har även haft privilegiet att få healing av Lotta, både i grupp och individuellt. En oerhört stark upplevelse som jag varmt rekommenderar. Efteråt infinner sig en total känsla av lugn, harmoni och balans.”

Marie 41 år
Chef & Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes”Jag har deltagit i ”Meditationskurs” och ”Personligt Ledarskap.” I båda kurserna har varje tillfälle avslutats med en stunds meditation eller visualiseringsövning, som bidragit till att stärka behållningen av innehållet från kvällen.
Meditationen använder jag mig av med regelbunden oregelbundenhet. Att meditera gör mig mindre påverkad av stress, mer närvarande i nuet och påverkar mitt minne positivt. Det gör också att jag lätt/snabbt slappnar av och jag har t.o.m. lyckats somna under tandläkarbesök. Min intuition har förstärkts och det lustiga är att jag kan märka/se ”spin-off” effekter av detta nu flera år senare.
Lotta är en varm och underbar person som sprider ett stort lugn kring sig samtidigt som hon är hög i energi och snabb i tal och tanke! Hon är väldigt trovärdig i det hon förmedlar och det märks att det här är något hon både kan och är starkt engagerad i. Det är roligt med en person som både står stadigt med fötterna i jorden och samtidigt är väldigt ”uppe i det andliga.”

Annika Olson”Jag ville bara säga till Dig att jag har uppskattat Dina kurser så mycket och sett fram emot varje kväll hos Dig. Det är nog första våren på länge som jag inte känt mig stressad och ändå jobbar jag mer än jag någonsin gjort! Jag lyckas bibehålla sinnesnärvaron och samtidigt hålla stressen på avstånd.
Det var en fantastisk aha-upplevelse med naturlagarna. Du satte ord på mycket som jag kände men inte själv kunde formulera. Det väcker fler frågor och större nyfikenhet!  STORT TACK för det!

Kicki Ekenberg
Egenföretagare som driver; konferensverksamhet, café, vandrarhem samt cateringföretag."Jag har varit på flera av Lottas kurser och det är alltid spännande. Varje tillfälle har jag fått något nytt att fundera på. Det jag lärde mig på kursen i personligt ledarskap har jag användning för i mitt dagliga liv. En del blir självklart när man väl får veta det, och en del kräver en del funderande innan det sjunkit in ordentligt och det är alltid utvecklande och roligt.
Lotta har också en förmåga att se vad och hur man egentligen tänker och att hjälpa en att se styrkor som man kanske inte var medveten om själv".

Malin B.